fan vad läskig dag !

hej bloggen <3
idag va jag med najah,fanny & linnea vi gick i skogen och då hörde vi ''BAAAAAANG BAAANG sjuuuh'' flera gånger fett läskigt !
vi skulle fika där men vi paka i hop och sprang hem t najah och va där super rädda sen såg vi 2 st pers en lila & en grå kläd.
Sen sprang dom runt i skogen aa .
Sen kom fannys storebror och hans kompisar och dä sen gick dom !
sen fika vi hos najah och så såg jag två ögon stika upp där vid poolen tp sen skrek jag dt ää ngn där !
men dom ba haha jätte kul sen såg vi att dom sprang t skogen båda va gråklädda och en hade ett märke på ryggen om ni känner i gen dom ring efterlyst 082... hahha nä ba skojja men iaf en hade ett märke på ryggensen när dom sprang in i skogen igen så hörde jagnån bil komma hem t najah och så hörde vi nån komma in men sen så var dt nt ngn där sen så sprang vi hem t fanny & börja ass bölla xd
sen titta vi på film och så hade jag en festing i skallen sen så skulle vi alla hem men då va jag och naja och nia ist hos najah en liten stund och sen så hitta vi spår hahha <3
men ninell skrämde oss så jag ba skrek haha ninell du ä bäst på att skrämas xd
sen gick vi in i skogen igen då hörde vi samma ljud som förutså hade vi lite vapen heheh sen så skulle jag oh nia hem då så cyckla vi hem aa sen åt jag och nu sitter jag här  ha dt så bra kram.
/ gglass

välkommen ;)

Hej,
nu har jag en ny blogg :)
för jag glömde mitt lösen på andra xdd
/ gglass

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0